Vieze geuren vermijden in de wasmachine.

Na verloop van tijd kan u wel eens een onfrisse geur opmerken in uw wasmachine. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën die achterblijven in de trommel of aan de dichtingen. Om dit te vermijden, raden we u aan 1 à 2 keer per maand een wasprogramma op te zetten van 90°. Dit doet u dan zonder wasgoed en liefst met het Miele reinigingspoeder, dat gebruikt kan worden voor alle merken, zelfs om de afwasmachine te reinigen. De meer geavanceerde toestellen van Miele hebben in de programmamanager al een vooraf ingesteld reinigingsprogramma. Bij deze toestellen is het dus enkel even het programma selecteren, poeder toevoegen en op start duwen. Uw wasmachine en wasgoed ruiken daarna weer lekker fris en zijn opnieuw volledig proper.

Tot uw service!

Ludo

Post Author: catronicsjoachim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *