Het geheugen van uw smartphone verbeteren.

Het gebeurt vaak dat smartphones van het lagere segment besparen op geheugen. Hierdoor kan de producent de prijs drukken, maar dit kan achteraf wel voor wat problemen zorgen. Zo neemt dit toestel vaak zijn eigen geheugen als eerste geheugen. Daar komt bij dat het geheugen dat u er zelf hebt ingestoken, zoals een micro SD-kaart, nauwelijks wordt aangesproken. De eerste stap om uw geheugen beter te gebruiken, is uw gedownloade apps op uw SD-kaart overplaatsen. Dit doet u als volgt :

Stap 1

Ga naar uw instellingen en dan naar Apps.

Geheugen Smartphone

Stap 2

Ga naar uw gedownloade apps en druk op een app.

Stap2 tip 15

Stap 3

Kies nu om de cache te wissen en dan om de app te verplaatsen naar SD-kaart. Hierna krijgt u de bevestiging dat de app op de SD kaart wordt geplaatst.

Stap3 tip 15

Als u dit bij de gedownloade apps doet, ziet u dat u al veel plaats kan besparen op uw smartphone. Houd er wel rekening mee dat sommige apps “vastgebakken” zitten in het geheugen van de telefoon en daarom niet verplaatst kunnen worden.

U kan hier ook zien hoeveel geheugen een bepaalde app verbruikt. Verplaats eerst de apps die het meeste geheugen verbruiken.

Tot uw service!

Ludo

Post Author: catronicsjoachim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *