GoPro tips en tricks

GoPro Tips en Tricks

Midden in het ski-seizoen en met prachtig weer in ons eigen België, beleven we prachtige momenten. En natuurlijk kunnen we onze GoPro echt niet missen tijdens een uitstapje met de kinderen, een wintersportvakantie,… Hoe zullen we achteraf anders die mooie ervaringen tonen aan anderen? GoPro zorgt immers voor zorgeloze opnames van alles wat we doen, maar wat zijn nu precies de pluspunten en waar moet u juist op letten bij het gebruiken van uw GoPro?

Ik heb het even op een rijtje gezet :

  • De GoPro camera’s kunnen tegen een stootje, waardoor ze ideaal zijn om ook de allerkleinsten eens een plaatje te laten schieten. Een betere optie dan uw smartphone voor uw ogen op de grond te zien vallen.
  • Dolle waterpret is niet langer uit den boze! De GoPro’s zijn namelijk volledig waterdicht en kunnen dus ook perfect dienen in de sneeuw, het zwembad,… Enkel voor de duiksport ( 40 tot 60 m diep ) hebt u een speciale kit nodig die uw camera beschermt tegen de druk op die diepte.
  • ‘Accessoires maken alles beter’, is ook bij GoPro niet gelogen ; met de juiste snufjes kan u hem omvormen tot de perfecte camera, bijvoorbeeld door hem te bevestigen op uw helm, fietsstuur,…
  • Elke GoPro heeft een opslagkaart nodig om alle foto’s en filmpjes in op te slaan. Voor de beste resultaten adviseren wij u een Class 10 Micro SD kaart.
  • Formatteer de Micro SD kaart regelmatig om steeds een performante opslag te hebben.

Een GoPro of accessoire bestellen? Dat kan, via  http://www.catronics.be/gopro

Tot uw service!

Ludo

 

Post Author: catronicsjoachim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *