iPhone/iPad reageert niet meer

Wanneer uw iPhone of iPad niet meer reageert, kan u deze herstarten door tegelijkertijd op de “Home” knop en de vergrendelingsknop te duwen en hen beide ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden, tot het Apple-logo verschijnt op uw scherm. Lukt dit niet, dan kan het zijn dat de batterij volledig leeg is. Probeer dan nogmaals opnieuw op te starten terwijl het toestel aan de stroom hangt. Houd er wel rekening mee dat wanneer uw iPhone of iPad vastloopt, hij mogelijk ook niet meer oplaadt. Het kan dus goed zijn dat u uw toestel de hele dag of nacht heeft laten opladen, maar het nog steeds een lege batterij vertoont. Krijgt u na alle pogingen nog steeds geen reactie, dan moet u uw toestel mogelijk herstellen via iTunes of even langs de winkel komen.

Tot uw service!

Ludo

Post Author: catronicsjoachim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *